- Mijn specialiteiten

Mijn specialisaties:

Na de opleiding voor basispedicure, kan ik uw voeten o.a. een basisbehandeling geven of een andere gekozen behandeling. Daarna ben ik mijzelf verder gaan verdiepen en ben gestart met de opleiding voor medisch pedicure, en behaald, welke op niveau 4 is, om de klanten met zogeheten "risicovoeten" te kunnen gaan behandelen. Risico voeten kunnen te maken hebben met Diabetes, Reuma of andere ziektes zoals Parkinson, spasticiteit, kanker, overgewicht of gewoon ouderdom. De Medisch pedicure weten waar de kwetsbare risicovoeten extra zorg nodig hebben 

 

Behandelingen:

Screeningsformulier/ intake met blauwdruk: Volledige anamnese van de voet. Er worden afdrukken gemaakt van jouw voet en informatie opgevraagd, deze afdruk wordt uitgemeten, dit kan informatie/ advies geven o.a over jouw voeten en evt. schoenen.

 

Basisbehandeling: (45 minuten)

Knippen van de nagels en/ of dunner frezen, verzorgen van de nagelomgeving, verwijderen van eelt, ingroeiende nagels of verwijderen van likdoorns en kloven. Na de behandeling wordt de huid ingemasseerd met creme.

Er kan op verzoek of in overleg extra's bij worden gedaan, zie prijslijst

 

Deelbehandeling: (20 minuten)

Het knippen van de nagels of het verwijderen van een likdoorn of ingroeiende nagel.

 

Luxe Scrub behandeling :

De huid wordt d.m.v. een scrubcreme ontdaan van dode huidcellen en voelt weer zacht aan. Kan ook als aanvulling na de basisbehandeling of deelbehandeling.

 

Gellac aanbrengen op de nagels: Keuze uit diverse kleuren.

Het knippen en verzorgen van de nagels, gevolgd door het aanbrengen van de gellac.

 

Nagellak: aanbrengen op de nagels: Keuze uit diverse kleuren.

Het knippen en verzorgen van de nagels, gevolgd door het aanbrengen van de nagellak.

 

Ambulante pedicure service:  Bij het maken van een afspraak, in overleg kan de behandeling bij de klant thuis worden gedaan, tegen extra vergoeding.    

                    

Diverse artikelen: voeten cremes of andere nagel/ huid producten: af te halen op afspraak in de praktijk.

 

Voor de klanten die regelmatig een basisvoetbehandeling wensen:

5 behandelingen voor €  140,00