- Routebeschrijving

map

Te bereiken via:

Salon, Chopinlaan 9 in Delft: Vanaf Station Delft met Tram 1 (halte Diepenbrockstraat) erna ongeveer 6 minuten lopen. 

Met de auto: vanaf Rijswijk via de Prinses Beatrixlaan naar de Westlandseweg, bij het kruispunt Reinier de graafweg naar links, rechtdoor op de Buitenhofdreef tot aan de Chopinlaan naar rechts, achter Die Bytenweye op de parkeerplaats is de ingang van de "Prelude".

 : vanaf het Westland N223, vanaf de Woudseweg rechtdoor naar de Zuidhoornseweg. Bij de stoplichten van het Stanislas College naar rechts de Jan Thomeelaan op, de Mozartlaan volgen tot aan het einde. In de bocht rechtdoor de Chopinlaan volgen, achter Die Bytenweye op de parkeerplaats is de ingang: de "Prelude". 

Met de auto vanaf de A13 uit (richting Rotterdam) of de A4 (richting Den Haag), via de Kruithuisweg, linksaf op de Buitenhofdreef, Linksaf bij de Chopinlaan, achter Die Bytenweye op de parkeerplaats is de ingang van de "Prelude".

 

Praktijk Volmolen 15 in Delft: Station Delft met Bus 33

Met de auto: vanaf Rijswijk via de Prinses Beatrixlaan naar de Westlandseweg, bij het kruispunt naar rechts, volg de Westlandseweg, bij de rotonde driekwart naar de Zaagmolen, linksaf bij de Molensingel, linksaf bij de Volmolen.

: vanaf het Westland N223, via de Woudseweg naar de Hoornseweg, rechtsaf bij de Oliemolen, met de bocht naar links naar de Molensingel, rechtsaf bij de Volmolen.

Met de auto vanaf de A13 (uit richting Rotterdam) of de A4 (uit richting Den Haag), via de Kruithuisweg, linksaf bij de Prinses Beatrixlaan, linksaf bij de Westlandseweg, bij het kruispunt naar rechts volg de Westlandseweg, driekwart op de rotonde naar de Zaagmolen, linksaf op de Molensingel, linksaf bij de Volmolen.

 

Er is parkeergelegenheid voor de deur, zonder parkeerkosten.